Termékek Menü

Agroleaf Power High P 12-52-5+TE 2 kg

Ár:
4.534 Ft (3.570 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ever001
Cikkszám: mű0092
Elérhetőség: Szállítás 2-3 nap
Gyártó: Everris
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Agroleaf Power  12-52-5+TE   2 kg

Agroleaf Power High P lombtrágya  a burgonyáknál a gumó képződést, az  kiültetett zöldség-palántáknál  pedig a jobb gyökér fejlődést segiti  elő. Fokozza a virágzást  és megakadályozza a virág vagy termés elrúgást a  gyümölcsöt  termő növényeknél. Az Agroleaf Power High P a létező  legtisztább  alapanyagokból készült. Ez a tisztaság lehetővé teszi a  hideg  vízben történő teljes feloldódást és elősegiti a gyors növényi  reakciót .
A High P lombtrágya használata a leghatékonyabb  módszer arra,  hogy kiültetett zöldség-palánták számára  felvehető foszfátot  biztosítsunk.
A teljes oldhatóság  egyszerűvé teszi a tankban történő  keverést, és kiküszöböli  a permetezőfej eltömődésének kockázatát. Ezen  túlmenően  az Agroleaf Power High P a legtöbb növényvédő szerrel  keverhető.
A  legjobb eredmény elérése érdekében az Agroleaf Power High P  termék használata abban az esetben ajánlatos, mikor a talajból  történő  foszfor felvétel akadályozott.
Szabadföldi alkalmazásokhoz oldjunk  fel 3-5 kg Agroleaf Power High P  terméket 200-1000 liter vízben.  Javasolt dózis 3-5 kg/ha 0,5-2%  koncentrációban.

Hasonló termékek