Termékek Menü

A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai és integrált növénytermesztésben

Ár:
11.382 Ft (10.840 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: kö0015
Cikkszám: kö0015
Elérhetőség: Szállítás 2-3 nap
Gyártó: Biocont
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai és integrált növénytermesztésben

„A gyümölcsfák és a szőlő védelme az ökológiai növénytermesztésben” című terjedelmes könyv új, immár harmadik kiadása. Ebben a könyvben 600 oldalon keresztül a Közép-Európában előforduló gyümölcsfák és szőlő valamennyi jelentős betegségének, kártevőjének és fiziológiás zavarainak a jellemzése található. Az utóbbi években az éghajlatváltozás következtében elterjedt új kártevő fajokra kiemelt figyelmet fordítanak a szakemberek.  

A Biocont Laboratory cég által készült könyv célja bemutatni a növénytermesztés integrált és ökológiai rendszereinek korszerű módszereit, az ökológiai védelmet, az egészséges termesztés lehetőségeit, nehézségeit, megoldásait. A könyv szerzői írnak a jelentősebb betegségek és kártevők kártételeinek tüneteiről, az ökológiai növénytermesztésben alkalmazott védelem eredményeiről, és a módszereiről. Továbbá a könyv ismerteti a legtöbb betegséget, kártevőt, hasznos élő szervezetet és az ökológiai védelem eszközeit, 13 ország 81 szerzőjének több mint 1200 fényképével.

A könyvet számos új, szemléltető és tájékoztató fénykép, ábra és vázlat egészíti ki, amelyek a leíró szöveggel együtt lehetővé teszik a káros és a hasznos szervezetek gyors azonosítását és egyúttal tanácsokat is adnak, hogyan lehet ezeket a nemkívánatos szervezeteket kíméletes módszerekkel szabályozni vagy a hasznosakat megfelelő beavatkozásokkal támogatni.

A könyv olvasását ajánljuk minden ökológiai gazdálkodásra nyitott profi és hobbi kertésznek egyaránt.