Termékek Menü

Wuxal Super 5 l

Ár:
7.747 Ft (6.100 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: kwiz012
Cikkszám: mű0044
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kwizda
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Wuxal Super   5 l

A szuszpenziók előnye az oldatokkal szemben, hogy többlet tápsó mennyiséget képes stabilizálni a túltelített oldatban. Csak a szuszpenziós formuláció teszi lehetővé speciális adalékanyagok hozzáadását, amelyek a levéltrágyázás hatékonyságát jelentősen javítják. Úgy mint:  • Egyenletes permetlébevonat képzése a levélen.• Kiváló levéltapadás.  • Permetlé újranedvesedése. • A permetlé elpárolgás elleni védelme.

A kationos mikroelmek (Cu, Fe, Mn, Zn) EDTA-val teljesen kelatizáltak. A Wuxal Super kelátképzője csökkenti a víz keménységét mivel a kalcium, magnézium és vas egy részét megköti. A Wuxal Super erős puffer-hatású, így a belőle készült műtrágyaoldat és permetlé a növény szempontjából legalkalmasabb pH értékre áll be.

A Wuxal fontos tulajdonságai közé tartozik, hogy a növény számára optimális tápanyagfelvételt tesz lehetővé. Képes enyhíteni az időjárás okozta károkat azáltal, hogy megakadályozza a súlyos tápanyaghiányt. A kedvezőtlen időjárás ugyanis hátráltatja a tápanyagok felvételét és növényen belüli szállítást. A Wuxal szárazság idején is képes segíteni a gyökereknek a tápanyag felvételben. A Wuxal gondoskodik arról is, hogy a termés egészségesebb legyen, azáltal, hogy szabályozza a termés méretét és mennyiségét. A tápanyagok minél jobb hasznosulását a kelátképző mellett bioaktív anyagok is segítik.

A Wuxal ott segít a növénynek - áttételesen a gyökereknek - ahol a legnagyobb szükség van rá. A levélen és az egyéb föld feletti részeken keresztül egyaránt hat, s így sikerül elérnie, hogy megfelelő legyen a tápanyag ellátottság, ezáltal a termés. A kezelés idejétől függetlenül a termés fogyasztható. Ezért állíthatjuk, hogy: a Wuxal ott hat ahol kell! TERMÉSZETESEN!

Hasonló termékek