Termékek Menü

Pannon Starter 2 kg

Ár:
4.120 Ft (3.244 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: kwiz008
Cikkszám: mű0026
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kwizda
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Pannon Starter   2 kg

Magas foszfor- és cinktartalmú összetett mikrogranulált műtrágya szántóföldi növények vetésével egy menetben történő starter trágyázására. A készítmény vetőgépre szerelt mikrogranulátum szóró műtrágya adapterrel, és a granulátum típusú talajfertőtlenítő szerekkel együtt egy tartályból is kiszórható

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Szántóföldi növények esetében a vetéssel egy menetben kiadott magas foszfor- és cinktartalmú műtrágya a talajban stabil hatóanyagainak köszönhetően a gyors gyökérképződés, és a korai fázisban, főként hűvös időjárás esetén is felvehető foszfort biztosítva a töretlen fejlődés záloga. A magas foszfortartalomból eredő foszfor túlsúly kompenzálására, valamint a korai cinkhiány megelőzésére a készítmény magas cinktartalommal is rendelkezik. Mikrogranulátum formulációja révén (szemcseméret: 0,5–1 mm) biztosítja a tökéletes eloszlást a mag körül, mely révén a növény gyökerei számára már a kezdetektől felvehetőek a korai fejlődésben nélkülözhetetlen tápelemek.

 

FELHASZNÁLÁS ÉS DÓZISOK

Gabonafélékben: 30 kg/ha vetéssel egy menetben. Kukoricában, napraforgóban: 15–20 kg/ ha vetéssel egy menetben. Olajrepcében: 20–30 kg/ha vetéssel együtt. Cukorrépában: 15–25 kg/ha vetéssel egy menetben. Magról vetett zöldségnövényekben: 40 kg/ha vetéssel egy menetben. Zöldségnövények (szántóföldi és zárt termesztőberendezések) és lágyszárú dísznövények palántázása előtt: 5–10 g/m2 mennyiségben a talajra szórva, majd bedolgozva. Szőlő, fásszárú dísznövények, bogyós gyümölcsök: 30–50 g/tő, telepítéskor az ültetőgödörbe szórva. Gyümölcsfák: 50–80 g/tő, telepítéskor az ültetőgödörbe szórva. Gyeptelepítés: 3,0–6,0 g/m2, telepítés előtt a talajba dolgozva vagy a magkeverék vetésével egymenetben. Üvegházi földkeverék: 0,4–0,6 kg/m3 a földkeverék alkalmazása előtt egyenletesen a közeghez keverve.

Összetétel 10 % nitrogén (N), 45 % foszfor (P2O5), 2 % cink (Zn)

Hasonló termékek