Termékek Menü

Osmocote Start 11-11-17+2 MgO+TE 25 kg

Ár:
37.617 Ft (29.620 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: ever007
Cikkszám: mű0098
Elérhetőség: Szállítás 2-3 nap
Gyártó: Everris
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Osmocote Start  11-11-17+2 MgO+TE    25 kg

 Az Osmocote Start teljesen burkolt,  12-11-17 NPK-összetételű, a szükséges  mikroelemeket is tartalmazó  műtrágya. Finom burkolata lehetővé tesz  azt, hogy a tápanyagok  egyenletes és szabályozott ütemben táródjanak  fel, és legyenek  hozzáférhetők a növények számára, miközben a termesztő  közeg EC-je rövid termesztési időszak alatt is kedvezően  alacsony  szinten marad.

A tápanyag-kimosódás  minimális. Az Osmocote Start tökéletes körülményeket teremt  a  gyökeresedéshez, mivel a közeg alacsony sótartalma mellett  a növény  minden szükséges tápanyagot megkap.
Az Osmocote Start-tal hatékony  műtrágyázási program valósítható meg a  rövid tenyészidejű  egynyári dísznövények, így például az árvácska, a  Primula,  az Impatiens és a Tagetes számára.

Az  Osmocote Start ideális választás sóérzékeny zöldségfélék  és nehezen  gyökeresedő dugványok számára is. A termesztő  közegbe keverhető vagy  felülszórással is kijuttatható. Az  utóbbi esetben ügyeljük arra, hogy a  műtrágyaszemcsék ne  szóródjanak rá a levelekre.

Hatástartam 6 hét