Termékek Menü

Orgevit 8 kg

Ár:
1.829 Ft (1.440 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: bát0014
Cikkszám: mű0003
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Memon
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Orgevit    8 kg

  • Az ORGEVIT egy kiváló minőségű szerves trágya, amely 4-5 mm-es granulált forma, korszerű kiszerelésben. Különösen alkalmas kertészeti és szabadföldi termesztéshez, valamint gyümölcs, szölö és dísznövények trágyázásához.
  • A készítmény 100% baromfitrágyából készül. Természetes forrásként tartalmazza a növények számára szükséges makro- és mikroelemeket.
  • Az ORGEVIT 65% szerves anyagot tartalmaz, ami segítmegőriznia talaj termőképességét és elősegíti a növényi tápanyagfelvételt.
  • Kiegyensúlyozott tápanyag összetételének köszönhetően valamennyi zöldségkultúra termrsztéséhez kiválóan alkalmas.
  • Magas mikroelem tartalma és hosszú tápanyag szolgáltató képessége hozzájárul a növények egyenletes fejlődéséhez, megelőzi az időszakos tápelemhiányt és az ezzel járó terméskiesést.

Felhasználási javaslat:

Gyökérzöldségek, saláta, káposzta, zeller, hagyma és egyéb rövidkultúrás növények esetén szórjon ki ORGEVIT granulátumot telepítés előtt a sorokba. 10-20 cm mélyen forgassa a gyökérzónába, majd alaposan öntözze be. 4 kg ORGEVIT 25 m2 veteményes tápanyagellátására elég. Paradicsom, paprika, burgonya, szamóca esetén emelheti a kijuttatott mennyiséget. Mindemellett az ORGEVIT granulátum kiválóan alkalmas gyümölcsfák, szőlők és díszkertek tápanyag visszapótlására is.

Hasonló termékek