Termékek Menü

Bumper 25 EC 40 ml

Ár:
1.524 Ft (1.200 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: gomb0026
Cikkszám: gomb0026
Gyártó: MAKHTESHIM AGAN
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-01-30

Leírás és Paraméterek

Bumper 25 EC  40 ml

Szabad forgalmú  III.kat
Méhekre ( nem  jelölésköteles)
Vizekre közepesen veszélyes
A Bumper  25 EC a fertőzést megakadályozó  és gyógyító  hatású felszívódó gombaölő szer.  Felhasználható  megelőző   jelleggel kijuttatva a fertőzés  bekövetkezésének  és kifejlődésének   gátlására éppúgy, mint a már  kialakult  fertőzések gyógyítására,  illetve  továbbterjedésének  blokkolására.
Kalászosokban  a kezeléseket a fertőzési helyzettől  függően két alkalommal,   bokrosodás  végén a zászlóslevél megjelenéséig,  és virágzás   kezdetén kell  elvégezni.
Őszi árpában erős helmintospóriumos  fertőzés esetén az első kezelést korábban,  a bokrosodás  idején célszerű végrehajtani.
A kijuttatáshoz  földi gépes  védelem esetén 150-200 l/ha, légi úton történő  védekezés  esetén 50-80 l/ha víz szükséges.
Szőlőben  a lisztharmat  elleni védekezést megelőző jelleggel kell végezni.  Az   első  kezelést a virágzás legvégére időzítsük, majd  a fertőzési  nyomástól  függően 10-13 naponként ismételjük  meg. Ily módon  a  tenyészidőszak alatt  2-3 alkalommal juttassuk  ki a készítményt  a lomb  és a fürt védelmére  500-1000 l/ha  vízben.

Csak személyes átvétellel. Postai szállítás nem megengedett.

 

Hasonló termékek